2009. július 7., kedd

07.06 Hétfő

Na jó, mégsem ütöttem szét csákánnyal a rádiót. Ma reggel felkeltünk olyan 9 magasságában és nekivágtunk LA, hogy két dolgot kipipáljunk a sokból :) Az egyik Az Universal Stúdió, a másik pedig a Hollywood Boulevard. Megint rá kellett jönnöm, hogy ez az LA eszméletlen nagy város. Olyan 40-50 perc volt mire átértünk és nem volt dugó :) Mikor odaértünk 12USD-ért kaptunk parkolót, majd jött a kérdés, milyen jegyet vegyünk. A sima jegy 69USD, a Szuper vagy, és mindenhova bemehetsz elsőnek, és még külön VIP helyre is ülhetsz, meg volt 110USD. Megkérdeztük az eladó lányt, hogy melyiket ajánlja, és mondta, hogy most még nincsenek sokan, de két óra múlva már sokan lesznek szerinte még érdemes VIP jegyet venni. Na a lényeg, hogy tényleg minden helyen ahova sorba kellett volna állni külön sora van a VIP arcoknak, és amikor elkezdik beengedni az embereket, akkor a nézőtér felét, jól feltöltik a VIP-esekkel, és csak utána jöhet a pór nép :D, persze ha a VIP nem adja ki a felét, akkor addig, amíg elfogynak a VIP-esek. Na most ebből már levághattátok, hogy a VIP jegeket ettük :D Gyakorlatilag nem volt olyan show, amire várni kellett volna a sorban, és még így is 7 órán át voltunk ott. Igaz mindent megnéztünk, jó elfáradtunk és megvettem az első polómat. Egy SERENITY-t vettem.
Serenitipedia
A site
Ez meg a trailer
Ennyit a Polómról :)
Néztünk T2 előadást, amiben még Swarci ugrál fel s alá :D és kb 10000000000 jobb, mint a T3, szóval LOL. Azután voltunk Shrek 3D-n, meg stúdió körutazáson, amikor az embert körbeviszik a filmstúdiók között, és voltunk a "Waterworld" című Kevin Costner filmnek a show-ján. Ez volt talán a legjobb. Aztán ott volt a nap talán egyik legnagyobb furcsasága a „Creature of the Black Lagoon” című filmnek

imdb

egy musical változatát adták elő, csak ezzel az volt a baj , hogy nem írták ki, és az előadásmód ugyan profi volt, mint minden a parkban, de nem való oda. Volt is egy csomó bunkó, aki az előadás közben jól kiment. Pedig élő előadók a saját kis szépen képzett hangjukkal ottan énekeltek, meg táncoltak, meg show és pörgés és fények, szóval szépen nyomták a cuccot, na. Ezek után sikerült megint beleválasztani a tutiba, mert egy bórzacskó pizzaszeletet ettünk elcseszett drágáért :)
Közben a nap úgy döntött, hogy megfőzi szép lassan az embereket a parkban és olyan beteg módon befűtött, hogy megint felment a hőfok 100F fölé. Ezért aztán a Jurassic Parkba mentünk, de előtte még jól bementünk a MUMMY nevű épületbe, mert útba esett, ami meg a MÚMIA film ihlette kis szórakoztató műintézmény. Igazából egy furcsa Y alakú, az épületbe rejtett, hullámvasútról van szó :D
És az Adrián fééél a hullámvasutakon :DDDDDDDDD
Mekkora jóság már. Amikor beültünk és ránk csukták a lábtámaszokat, akkor esett le mindkettőnknek, hogy ez egy hullámvasút. Nagyon bizarr tök sötétben 1000el tépni és közben múmiák, meg víz, meg sikoltozás. De csak a fele ilyen vicces, mert a pálya másik felét a kocsi, amiben ültünk HÁTRAFELÉ tette meg 2000-el legalább :D . Na ott volt nagy sikongatás, meg hajaknak tépdelése, ruhát szaggatása. Mielőtt kiengednek a leszállóhelyre, ahol a következő csapat beszáll, még megfordítják a kocsi, hogy az újoncok ne jöjjenek rá, hogy háttal fejezed be a bulit :)
Ezek után ültünk fel a Jurassic Parkos bulira, ami meg egy nagy csónak és visznek jobbra-balra a vízben, közben meg gumi-szauruszok locsolnak téged a szájukból meg az orrukból vízzel :)
majd bemegy a csónak egy épületbe és felvisznek olyan 15 méter magasra, és onnan egy laza kis zuhanással be a vízbe a túloldalon. Kicsit vizesek lettünk :) Pedig ki volt áám írva, hogy extreme Wet, meg lehetett venni esőkabátot is. Gondolhattam volna. De jó volt. Aztán néztünk két showt még. Az egyik a speciális effektekről szólt, a másik meg a pirotechnikai bemutató volt. Ez a híres LÁNGLOVAGOK című film egyes epizódjait mutatta be, meg a tűzről tartott egy komoly előadást, és a végé volt egy nagyon profi beltéri robbantásos bemutató, ami még a kinti hőfokot is túlszárnyalta. Nagyon látványos volt. Kicsit elfáradva este 6 után kitaláltuk, hogy ha már itt vagyunk, akkor menjünk el a Hollywood Blv.-re mert az csak 3 mérföld innen. Átmentünk és a Kodak színházban találtunk is helyet. 2USD az alap, és utána minden 15min további 50Cent. De majdnem a sugárút közepén van. Na ott sétálgattunk, meg húú, meg haaa, majd átmentünk a Sunset Blv.-re. Itt is volt nagy sok húú meg haa. Majd vissza a hollywood Blv.-re. Ott le a Kodak színházig. Majd kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, majd vissza, mert már hideg lett megint. kettesbe be. És jöttünk is haza, a szokásos módon, Adrián aludt én meg gyorsan hazavezettem. Már elég jól megy a tájékozódás GPS-vel :D. Holnap megyünk Las Vegas-ba a Stratosphere-ben fogunk lakni komoly 25USD-ért fejenként. LOL.
Itt éjfél van tolok egy fücsit, azt be a tollak közé.
Nap zenéj a Blues Brotherstől Bármi :) , mert volt BB koncert a studióban. :)

1 megjegyzés:

  1. Hahó Mage!

    Jó a naplód, mi lenne, ha feltenném a Népszabadság Vilgáblogjába egyes bejegyzéseidet? Persze a saját neved alatt.

    Küldj egy mailt, hogy mi legyen!

    Köszi,
    AZ

    VálaszTörlés